Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед22042018

Брой 77, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.57958 BGN1 GBP = 2.24873 BGN1 CHF = 1.63312 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Дора Янкова: Пазарното регулиране се провали, хората искат повече държава

Дора Янкова: Пазарното регулиране се провали, хората искат повече държава

Дора Янкова: Пазарното регулиране се провали, хората искат повече държава

На хората им омръзна всичко да е пазар. Населението ври и кипи от яд, пазарното регулиране се провали. Какво имаме днес? Пазар в образованието. В здравеопазването – бизнес. Българският народ е стигнал до дъното от бедност. Два милиона българи са навън. Ние предлагаме радикална промяна. Искаме държавата да влезе и регулира пазара. Това заяви водачът на листата на “БСП за България“ в Смолян Дора Янкова в село Баните, съобщиха от пресцентъра на БСП. Янкова заедно с кандидатите за депутати Иван Гавазов, Христо Беров и Севдалин Хъшинов обясниха на събралите се досегашната политика в социалната сфера на БСП и намеренията за промяна- за повече държавна подкрепа в живота на хората.

“ Лявата политика работи за хората, затова нека я подкрепим с бюлетина номер десет. Тя работи за хората”, завърши представянето си вторият в листата кандидат за народен представител Христо Беров, който обясни, че за да съхранят планинските райони, от левицата са предвидили целенасочена инвестиционна програма в подкрепа на развитието на Северозападна България, Родопите, Странджа – Сакар.

Севдалин Хъшинов обясни, че в програмата на БСП е застъпено безплатно медицинско обслужване на здравноосигурените лица и ограничаване на всички скрити форми за допълнително заплащане и премахване на пръстовите отпечатъци. Той припомни как ГЕРБ са закрили болницата в Девин и колко трудно след това социалистите са я отворили отново. “Аз съм сред вас и утре можете да ме хванете за ръката и попитате как се изпълнява програмата”, допълни Хъшинов.

Дора Янкова подписка с искането на над 600 жители на Загражден и околните села за изграждане на пътя Загражден — Белица. Те обясниха, че единственият човек, който не е сложил подписа си в подкрепа изграждането на пътя е кметът на селото, който е общински председател от ГЕРБ.

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие