Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет21062018

Брой 121, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68926 BGN1 GBP = 2.22562 BGN1 CHF = 1.69527 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Корнелия Нинова направи първото си дарение за болни деца

Корнелия Нинова направи първото си дарение за болни деца

Пожелавам ви да озд­равете и да бъдете много щас­т­ливи”. С тези думи лидерът на БСП Кор­нелия Нинова дари част от своята зап­лата на деца с увреж­дания. Тя припомни, че преди един месец БСП е внесла пред­ложение за намаляване на депутат­с­ките зап­лати с 600 лв. „То беше отх­вър­лено, но тогава обещах, че въп­реки това, всеки месец, тези 600 лв. лично аз ще ги дарявам на едно болно дете или въз­рас­тен човек, който има нужда. Днес го правя за тези деца, които са сираци, нямат родители и ги гледа баба им с много мал­ката си пен­сия, с която не може да се справя. Днес правя това първо дарение и ще го правя всеки месец, както съм обещала за някое от тези дечица”, каза още тя.

Прес­цен­търът на БСП инфор­мира медиите, че лидер­ката на БСП е получила покана от лидера на политическа пар­тия „Смер — социална демок­рация” и бивш министър-председател на Словакия Робърт Фицо, днес да учас­тва в кръгла маса в Братис­лава. На събитието са поканени прог­ресив­ните лидери от страните на Вишег­рад­с­ката чет­ворка, Бал­тийс­ките дър­жави, Бъл­гария, Румъния, Словения и Хър­ватия.  Темата на кръг­лата маса ще бъдат пред­с­тоящите избори за Европейски пар­ламент и след­ващата Многогодиш­ната финан­сова рамка. Прог­рамата пред­вижда и работен обяд с Марош Шеф­кович, заместник-председател на Европейс­ката комисия и еврокомисар на енер­гий­ния съюз.

България

Икономика

Култура

Спорт

Сеп Блатер прис­тигна в Мос­ква

Бив­шият президент на ФИФАСеп Блатер прис­тигна в Мос­ква, за да наб­людава мачовете от Мон­диал 2018. Oчак­ванията са Блатер да остане няколко дн…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Проектът на ЕК е за 81 250 евро максимален таван на плащанията

Проек­тът на ЕК е за 81 250 евро мак­симален таван на плащанията

Предвижда се междинни нива за намаляване на субсидиите в диапазона между 60 000 и 100 000 евро

Проек­тът на Европейс­ката комисия (ЕК) за пониж…

Прочети още:

Loading...