Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт14072020

Брой 131, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.72639 BGN ↓ 1 GBP = 2.17464 BGN ↓ 1 CHF = 1.83044 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Пенчо Милков, Русе: Ново поколение ще поеме отговорността

Пенчо Милков, Русе: Ново поколение ще поеме отговорността

Пенчо Милков, Русе: Ново поколение ще поеме отговорността

”Днес пред вас ме изправя силното ми желание за промяна. Не просто да говоря за нея, а реално да участвам в този процес. Изправя ме и убедеността, че  е дошло време нашето поколение да поеме отговорност за случващото се в страната ни.” С тези думи кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков, издигнат от местна коалиция “БСП за България” се обърна към жителите на село Червена вода. На срещата присъстваха евродепутатът от БСП/ПЕС Елена Йончева, зам.-председателят на ПГ на “БСП за България“ Крум Зарков и кандидати за общински съветници от местна коалиция “БСП за България” в Русе. Пенчо Милков сподели с присъстващите, че намерението да се кандидатира за кмет и вярата, че може да се справи с предизвикателството дълго време са се оформяли в него.

Милков представи листата с кандидати за общински съветници на местната коалиция, като изтъкна, че е горд да води след себе си толкова достойни хора. Той уточни, че половината от кандидатите в нея са жени, а четиридесет на сто са хора под 40 години, а в листата има и 10 души от гражданската квота, които не са членове на политически партии. “Тук съм, за да подкрепя Пенчо Милков. Да ви убедя, че промяната в България, промяната към един по-добър живот няма да дойте отвън. Тя ще дойде от вас. Затова гласът на всеки един от вас е изключително важен”, заяви евродепутатът Елена Йончева. Тя добави, че промяна е възможна и важна, за да останат нашите деца и внуци в България. “Познавам  Пенчо Милков  повече от 2 години. Работили сме заедно, изправяли сме се заедно в тежки битки срещу много силни съперници, но въпреки това той е устоявал. Той е човек, който не се страхува, човек, който застава зад кауза и не жали сили докато не постигне успех.  Аз съм убедена, че промяната в Русе ще дойде с него“, категорична бе Елена Йончева.

България

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Отчайващо ниски добиви от пшеница във Великотърновско и Шуменско

Рекордно ниски добиви от пшеница за последните 10 години отчитат земеделските производители във Великотърновско, предаде БНР. Кооперацията в...

Прочети още:

Loading...