Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет21062018

Брой 121, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68926 BGN1 GBP = 2.22562 BGN1 CHF = 1.69527 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Премиера на световният хит-мюзикъл „MAMMA MIA!” в Операта

Премиера на световният хит-мюзикъл „MAMMA MIA!” в Операта

Премиера на световният хит-мюзикъл „MAMMA MIA!” в Операта

Една завладяваща романтична комедия

След без­п­рецеден­т­ният успех на сцената на Бол­шой театър, Софийс­ката опера и балет отново ще ни изненада със смел скок, този път в океана на светов­ния мюзикъл — „МAMMA MIA!“

След десетки пос­тановки по целият свят и над 60 милиона зрители, този супер хит ще има своята премиера и в Бъл­гария, на сцената на Софийска Опера и Балет — на 18, 19, 20, 21 и 22 юли.

След това мюзикълът ще се пренесе на 3-тия летен фес­тивал в Белог­рад­чик „Опера на вър­ховете“ на 26, 27, 28 и 29 юли. Пред­виж­дат се и пред­с­тав­ления в цялата страна.

Многоб­рой­ните зрители ще имат щас­тието да се нас­ладят на пес­ните на ABBA“Super Trouper“, “Dancing Queen“, “Knowing Me, Knowing You“, “Take a Chance on Me“, “Thank You for the Music“, “Money, Money, Money“, “The Winner Takes It All“, “Voulez-Vous“, “SOS“, съз­дадени от гениал­ните автори и бивши членове на групата — Бени Андер­сон и Бьорн Улвеус.

Либ­ретото e на Кат­рин Джон­сън по идея на Джуди Крей­мър и ни пренася на гръцки ост­ров, където любовта, страс­тите и изненад­ващите ситуации във­личат в една зав­ладяваща роман­тична комедия. В актьор­с­кият със­тав блес­тят имената на Ники Сотиров, Орлин Горанов, Владимир Михай­лов, Весела Дел­чева, Михаела Маринова, Деница Шопова, Люд­мила Козарева, Еделина Кънева, Денко Проданов, Елена Стоянова, Сил­вана Пръв­чева, Николай Пав­лов, Симеон Владов.

Дириген­т­с­ката палка ще държи Светос­лав Лазаров, а оригинал­ната хореог­рафия е зас­луга на Риолина Топалова. Пос­танов­ката е в умелите ръце на акад. Пламен Кар­талов.

Мюзикълът не е тол­коава извес­тен, кол­кото фил­мът с учас­тието на Мерил Стрип. „Mamma Mia!“ е музикален роман­тичен комедиен филм от 2008, режисиран от Филида Лойд. Сценарият, написан от Кат­рин Джон­сън, е базиран на ней­ния едноименен мюзикъл от 1999.

България

Икономика

Спорт

Сеп Блатер прис­тигна в Мос­ква

Бив­шият президент на ФИФАСеп Блатер прис­тигна в Мос­ква, за да наб­людава мачовете от Мон­диал 2018. Oчак­ванията са Блатер да остане няколко дн…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Проектът на ЕК е за 81 250 евро максимален таван на плащанията

Проек­тът на ЕК е за 81 250 евро мак­симален таван на плащанията

Предвижда се междинни нива за намаляване на субсидиите в диапазона между 60 000 и 100 000 евро

Проек­тът на Европейс­ката комисия (ЕК) за пониж…

Прочети още:

Loading...