Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря16012019

Брой 264, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.71204 BGN1 GBP = 2.19694 BGN1 CHF = 1.73605 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров ще играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“ на 25 юни в Разлог. Актьорът спечели “Икар“ и “Аскеер“ за моноспектакъла под режисурата на Явор Гърдев по романа на Милен Русков в Театър 199 “Валентин Стойчев“. На 27 юни Малък градски театър “Зад канала”представя “Зимата на нашето недоволство”по мотиви от романа на Джон Стайнбек. Драматургична версия е на Юрий Дачев, а режисьор е Бина Харалампиева.

Участват: Илка Зафирова, Светлана Янчева, Василена Атанасова, Каталин Старейшинска, Асен Блатечки, Петър Калчев, Малин Кръстев, Христо Мутафчиев, Иван Петрушинов, Стоян Младенов, Георги Кацарски, Мак Маринов.

Итън Хоули играе Асен Блатечки — потомствен аристократ, принуден от обстоятелствата да работи в магазин за хранителни стоки. Съпругата и децата му, от своя страна, държат на високия си социален и икономически статус и не се вълнуват от съхраняването на неговата почтеност.

На 28 юни ДТ “Иван Радоев” Плевен се представя с пиесата “Рейс” от Станислав Стратиев, с режисьор Здравко Митков. “Рейс” е една от най – ярките сатирични комедии на Стратиев, превърнала се в класика в българския театър. Участват: Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Адриан Филипов, Асен Данков, Йоана Кирчева, Антъни Пенев и Георги Енчев.

България

Икономика

Спорт

Свят

Земеделие