Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед26052019

Брой 98, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75081 BGN ↓ 1 GBP = 2.21548 BGN ↓ 1 CHF = 1.73821 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров ще играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“ на 25 юни в Разлог. Актьорът спечели “Икар“ и “Аскеер“ за моноспектакъла под режисурата на Явор Гърдев по романа на Милен Русков в Театър 199 “Валентин Стойчев“. На 27 юни Малък градски театър “Зад канала”представя “Зимата на нашето недоволство”по мотиви от романа на Джон Стайнбек. Драматургична версия е на Юрий Дачев, а режисьор е Бина Харалампиева.

Участват: Илка Зафирова, Светлана Янчева, Василена Атанасова, Каталин Старейшинска, Асен Блатечки, Петър Калчев, Малин Кръстев, Христо Мутафчиев, Иван Петрушинов, Стоян Младенов, Георги Кацарски, Мак Маринов.

Итън Хоули играе Асен Блатечки - потомствен аристократ, принуден от обстоятелствата да работи в магазин за хранителни стоки. Съпругата и децата му, от своя страна, държат на високия си социален и икономически статус и не се вълнуват от съхраняването на неговата почтеност.

На 28 юни ДТ “Иван Радоев” Плевен се представя с пиесата “Рейс” от Станислав Стратиев, с режисьор Здравко Митков. “Рейс” е една от най – ярките сатирични комедии на Стратиев, превърнала се в класика в българския театър. Участват: Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Адриан Филипов, Асен Данков, Йоана Кирчева, Антъни Пенев и Георги Енчев.

България

Икономика

Булевард за 120 млн. лева във Варна се превърна във водопад

Булевард за 120 млн. лева във Варна се превърна във водопад

Двуетажно кръстовище на пътното съоръжгение пропадна часове, след като премиерът похвали качеството му, без да има акт 16

Проливен дъжд с гра...

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие

Защо поскъпва пшеницата на световния пазар?

Прогнозите за производството на пшеница в двете световни суперсили САЩ и Русия спряха свободното падане на цените и обърнаха посоката към по...

Прочети още:

Loading...