Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет21062018

Брой 121, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68926 BGN1 GBP = 2.22562 BGN1 CHF = 1.69527 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров играе “Чамкория“ на фестивала “Звездите на театъра“

Захари Бахаров ще играе “Чам­кория“ на фес­тивала “Звез­дите на театъра“ на 25 юни в Раз­лог. Актьорът спечели “Икар“ и “Аскеер“ за монос­пек­такъла под режисурата на Явор Гър­дев по романа на Милен Рус­ков в Театър 199 “Вален­тин Стой­чев“. На 27 юни Малък град­ски театър “Зад канала”представя “Зимата на нашето недоволство”по мотиви от романа на Джон Стайн­бек. Драматур­гична вер­сия е на Юрий Дачев, а режисьор е Бина Харалам­пиева.

Учас­т­ват: Илка Зафирова, Свет­лана Янчева, Василена Атанасова, Каталин Старей­шин­ска, Асен Блатечки, Петър Кал­чев, Малин Кръс­тев, Христо Мутаф­чиев, Иван Пет­рушинов, Стоян Младенов, Георги Кацар­ски, Мак Маринов.

Итън Хоули играе Асен Блатечки — потом­с­т­вен арис­ток­рат, принуден от обс­тоятел­с­т­вата да работи в магазин за хранителни стоки. Съп­ругата и децата му, от своя страна, дър­жат на високия си социален и икономически статус и не се въл­нуват от съх­раняването на неговата поч­теност.

На 28 юни ДТ “Иван Радоев” Плевен се пред­с­тавя с пиесата “Рейс” от Станис­лав Стратиев, с режисьор Здравко Мит­ков. “Рейс” е една от най – ярките сатирични комедии на Стратиев, превър­нала се в класика в бъл­гар­с­кия театър. Учас­т­ват: Тончо Ток­мак­чиев, Марта Вач­кова, Адриан Филипов, Асен Дан­ков, Йоана Кир­чева, Антъни Пенев и Георги Енчев.

България

Икономика

Спорт

Сеп Блатер прис­тигна в Мос­ква

Бив­шият президент на ФИФАСеп Блатер прис­тигна в Мос­ква, за да наб­людава мачовете от Мон­диал 2018. Oчак­ванията са Блатер да остане няколко дн…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Проектът на ЕК е за 81 250 евро максимален таван на плащанията

Проек­тът на ЕК е за 81 250 евро мак­симален таван на плащанията

Предвижда се междинни нива за намаляване на субсидиите в диапазона между 60 000 и 100 000 евро

Проек­тът на Европейс­ката комисия (ЕК) за пониж…

Прочети още:

Loading...