Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед20052018

Брой 98, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.65678 BGN1 GBP = 2.23907 BGN1 CHF = 1.65482 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Бунт във Верея

Бунт във Верея

Титуляр­ният със­тав на Верея на 90% няма да вземе учас­тие в решител­ния плейофен-реванш от Първа професионална лига с Пирин (Благоев­г­рад). Пър­вата среща на стадион “Христо Ботев“ завърши при резул­тат 1:1, а реван­шът в Стара Загора е в събота. За домакините обаче вероятно ще играят дъл­боки резерви и юноши, тъй като основ­ните фут­болисти вдиг­наха бунт. Те не са получавали зап­лати вече пет месеца, а шефът им Галин Михай­лов приз­нал, че трудно може да намери сред­с­тва, за да им плати.

“Добре, че са треньорът Алек­сан­дър Томаш и неговите помощ­ници. Ако не бяха те, щяхме да обявим бой­кот още преди месец. Стис­кахме зъби и играхме, но вече ни писна и никой не може да ни спре. Няма ли пари, няма да играем срещу Пирин. Нещо повече – всички си тръг­ваме, тъй като без проб­леми можем да раз­т­рог­нем договорите си“, обяви пред “Блиц“ един от титулярите на Верея, решил по обяс­ними причини да запази аноним­ност.

Според непот­вър­дена инфор­мация соб­с­т­веникаът на клуба от Стара Загора Галин Михай­лов ще се опита да потуши бунта и днес да се раз­п­лати с фут­болис­тите. Запоз­нати с финан­совите дела на Верея обаче смятат, че шан­совете това да се случи, са минимални.

България

Музикантите от БНР посрещат евролидерите с протестен концерт

Музикан­тите от БНР пос­рещат евролидерите с протес­тен кон­церт

Неп­ред­видено събитие стана част от кул­тур­ната прог­рама за бъл­гар­с­кото европ­ред­седател­с­тво – протес­тен кон­церт пред НДК, съобщи Би Ти Ви. Про…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Жельо Бойчев: Сделката на “Инерком“ е нагледен пример как функционира властта у нас

Жельо Бой­чев: Сдел­ката на “Инер­ком“ е наг­леден пример как фун­к­ционира властта у нас

„Или Стоян Мав­родиев да си подаде остав­ката, или оставка на минис­търа на икономиката“, категоричен е зам.-председателят на ПГ на „БСП за Бъл…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кирил Мескин с вернисаж в галерия Арте

Кирил Мес­кин с вер­нисаж в галерия Арте

Майсторът на камъка Мескин ще ни покаже творбите си от 23 май до 8 юни в Арте

Отк­риването е на 23 май от 18.00 до 20.00 .

„Специално за деня н…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие