Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон21052018

Брой 98, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.65678 BGN1 GBP = 2.23907 BGN1 CHF = 1.65482 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА се подхлъзна на „Българска армия”

ЦСКА се подхлъзна на „Българска армия”

ЦСКА се подхлъзна на „Българска армия”

Треньорът Стамен Белчев обясни защо „червените” не вкараха гол на Локомотив (Пд)

ЦСКА се под­х­лъзна у дома и завърши 0:0 с Локомотив (Пд) в среща от 33-ия кръг на Първа лига. Така „армей­ците” дръп­наха с 4 точки пред Лев­ски в бит­ката за второто място в пър­вата шес­тица. “Чер­вените“ нямат загуба в пос­лед­ните си 7 мача, в които пос­тиг­наха 5 победи и две равен­с­тва, но за първи път началото на плейоф­ната фаза не успяха да вкарат гол. Те доминираха през целия мач, но така и не успяха да преодолеят отб­раната на „смър­фовете” и вратаря им Илко Пир­гов.

Треньорът на ЦСКА Стамен Бел­чев обясни защо фут­болис­тите му не са можаха да вкарат гол срещу Локо (Пд). “За съжаление не можем да реализираме положенията си. През пър­вото полув­реме играхме доста прип­ряно. Нямаме тър­пението да изчакаме своя момент. Под­ценихме съпер­ника. Всеки от играчите иска да вкараме по-бързо гол, но това не стана. Искахме да играем силно през цен­търа. На моменти ни се получи, в други – не”, сподели Бел­чев след мача.

Всеки един фут­болист трябва да е готов във всеки момент да си защити името. На моменти не играехме както на мен ми се иска. Феновете ни под­к­репят винаги и заради тях трябва да сме на ниво. Има още мачове и нищо не е решено. Чака ни мач с Лудогорец и трябва да въз­с­тановим фут­болис­тите по въз­можно най-бързия начин”, завърши нас­тав­никът на „чер­вените”.

Пред­с­тавители на два тур­ски и на един гръцки клуб изг­ледаха срещата на стадион „Бъл­гар­ска армия”. Скаутът от Тур­ция работи за Истан­бул Башак­шехир и Ген­ч­лер­бир­лиги, а този на Гър­ция за АЕК. В тях­ното полез­рение са били Николай Будуров, Алек­сан­дър Дюл­геров, Божидар Чор­ба­джийски и Антон Недял­ков.

България

Музикантите от БНР посрещат евролидерите с протестен концерт

Музикан­тите от БНР пос­рещат евролидерите с протес­тен кон­церт

Неп­ред­видено събитие стана част от кул­тур­ната прог­рама за бъл­гар­с­кото европ­ред­седател­с­тво – протес­тен кон­церт пред НДК, съобщи Би Ти Ви. Про…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Жельо Бойчев: Сделката на “Инерком“ е нагледен пример как функционира властта у нас

Жельо Бой­чев: Сдел­ката на “Инер­ком“ е наг­леден пример как фун­к­ционира властта у нас

„Или Стоян Мав­родиев да си подаде остав­ката, или оставка на минис­търа на икономиката“, категоричен е зам.-председателят на ПГ на „БСП за Бъл…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кирил Мескин с вернисаж в галерия Арте

Кирил Мес­кин с вер­нисаж в галерия Арте

Майсторът на камъка Мескин ще ни покаже творбите си от 23 май до 8 юни в Арте

Отк­риването е на 23 май от 18.00 до 20.00 .

„Специално за деня н…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие