Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт19062018

Брой 119, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68664 BGN1 GBP = 2.23984 BGN1 CHF = 1.6897 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Съдия №1 за Берое – Локо (Пд) на рождения ден на Камбуров

Съдия №1 за Берое – Локо (Пд) на рождения ден на Камбуров

Най-добрият бъл­гар­ски съдия Никола Попов получи наряд за двубоя от 12-ия кръг на Първа лига между Берое и Локомотив (Плов­див). Срещата, която е днес от 20 часа, се очаква с интерес, тъй като нападателят на старозагорци Мар­тин Кам­буров ще излезе срещу клуба, в който е легенда и където започна сезона. Това ще стане в деня, в който гол­майс­торът става на 37 години.

Пет­ричанинът Ивайло Стоянов, извес­тен като Сват­бата, ще ръководи гос­туването на Лудогорец на Черно море. Двубоят е утре от 20 часа на стадион „Тича” във Варна. Ангел Ангелов е наз­начен за рефер за домакин­с­кия мач на ЦСКА срещу Пирин в неделя от 20 часа, а Драгомир Драганов ще свири на Етър и Лев­ски във Велико Тър­ново в неделя от 17,30 часа.

Ето и другите съдийски наз­начения: Георги Димит­ров — Славия – Дунав в събота от 15,30 часа; Владимир Въл­ков — Сеп­тем­ври (София) – Витоша (Бис­т­рица) в понедел­ник от 17,30 часа; Николай Йор­данов — Ботев (Пд) – Верея в понедел­ник от 20 часа.

България

Икономика

1000 лв. “Гражданска отговорност“ за джигитите на пътя

1000 лв. “Граж­дан­ска отговор­ност“ за джигитите на пътя

Драс­тично увеличение на задъл­жител­ната зас­т­раховка “Граж­дан­ска отговор­ност“ за нарушителите на пътя пред­вижда проек­тът за въвеж­дането на сис…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Брюксел ни реже 15 % от парите по селската програма след 20121 г.

Брюк­сел ни реже 15 % от парите по сел­с­ката прог­рама след 20121 г.

Еврокосията безпомощна да предотврати изкуственото раздробяване на земеделски стопанства и записването им на името на фиктивни млади фермери...

Прочети още:

Loading...