Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед19082018

Брой 163, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72017 BGN1 GBP = 2.18533 BGN1 CHF = 1.73098 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Милан идва с всичките си звезди в Разград

Милан идва с всичките си звезди в Разград

Милан идва с всичките си звезди в Разград

Ако не вярвам в победата, няма да съм треньор на Лудогорец, заяви Димитър Димитров

Италиан­с­кият гранд Милан няма никакво намерение да под­хожда високомерно към Лудогорец в срещата между двата тима от 1/16-финалите на Лига Европа. Това става ясно от групата, която треньорът на “росонерите“ Дженаро Гатузо определи за днеш­ния мач в Раз­г­рад. Двубоят започва от 20 часа. Италиан­ците идват с всич­ките си звезди, като един­с­т­вено хър­ват­с­кият нападател Никола Калинич е аут заради кон­тузия в аддук­торите.

Вчера сут­ринта ”росонерите“ тренираха на базата си ”Миланело“, а в къс­ния следобед прис­тиг­наха в Бъл­гария. Италиан­с­кият гранд няма да има официална тренировка на “Лудогорец Арена“.

“Надявам да станем свидетели на добра игра и качес­т­вен двубой, какъвто се очаква от цяла Бъл­гария. След жребия нашата мисъл бе към тази дата — 15 фев­руари. Всички мис­лим за този мач, защото Милан е огромно предиз­викател­с­тво. Надявам се на успех. Знам, че ще е трудно, но оптимиз­мът не ме напуска. Естес­т­вено, че вяр­вам, че можем да победим Милан. Ако не вяр­вах, нямаше да съм треньор на този отбор. Надявам се къс­метът и шан­сът да са с нас. Това дали ще има под­ценяване от тяхна страна, не мога да кажа. Но се надявам да има, защото ще е плюс за нас. Нашите фут­болисти са на гребена на емоцията, това го видяхме още докато се тег­леше жребият. Как­вото и да си говорим, емоцията ще бъде водеща“, заяви треньорът на Лудогорец Димитър Димит­ров.

Гледали сме ги много пъти, имаме реална пред­с­тава за качес­т­вата на Милан. Вижда се, че в пос­лед­ните мачове са в подем. Съпер­никът играе пър­вен­с­тво и ще е в по-добро кон­диционно със­тояние от нас. Ние трябва да се опитаме с харак­тер и себераз­даване да ком­пен­сираме факта, че все още нямаме официален мач през 2018 г. Във фут­бола най-важни са резул­татите. Не искам да комен­тирам пред­варително със­тава”, завърши Херо.

България

Екс­перт: Губи се време в спорове, вместо да се работи по Закон за хората с увреж­дания

Работ­ната група по изгот­вяне на нов Закон за хората с увреж­дания спори по критериите за определяне на национално пред­с­тавителни организации …

Прочети още:

Loading...

Икономика

Гафът с Търговския регистър бута до дни правителството?

Гафът с Тър­гов­с­кия регис­тър бута до дни правител­с­т­вото?

Притеснен, премиерът Борисов до дни маха шефката на регистъра, не бил доволен как работи

„Πoлитичecĸи aнaлизaтopи в мoя eĸип пpeд­виж­дaт, чe a…

Прочети още:

Loading...

Култура

Йоан Левиев- психологът на човешката душа

Йоан Левиев– психологът на човеш­ката душа

Много значим е приносът му за развитието на българския национален стил

Йоан Левиев – още един ярък творец от великолеп­ната плов­див­ска петорка…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Властта обяви: У нас няма вече птичи грип

Властта обяви: У нас няма вече птичи грип

Слън­чевото и сухо време, харак­терно за лятото, съдейс­тва не ветеринар­ните власти за лик­видирането на огнищата от птичи грип, така че сега ст…

Прочети още:

Loading...