Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря18072018

Брой 140, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67065 BGN1 GBP = 2.20437 BGN1 CHF = 1.67911 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Антон Неделков: При 1:1 изключих телевизора

Антон Неделков: При 1:1 изключих телевизора

Антон Неделков: При 1:1 изключих телевизора

Не видях голът на Каранга, но се зарадвах на победата на ЦСКА в Благоевград

Антон Недял­ков се превърна в любимец на „чер­вената“ пуб­лика със сър­цатата си игра в ЦСКА. Пос­ледва изненад­ващ тран­с­фер в Далас. БЛИЦ потърси национала, за да чуе неговата позиция за ситуацията в ЦСКА.

–Тони, изг­леда ли драматич­ната победа на ЦСКА над Пирин в Благоев­г­рад?

- Гледах мача. За мен неочак­вано се стигна до раз­в­ръз­ката на двубоя, защото се надявах да си осигурим победата още в началото, а не да чакаме пос­лед­ните минути, за да вкараме гол. За мен е малко неочак­вана играта ни в пос­лед­ните два-три мача, но се рад­вам, че ЦСКА победи. Отборът гони цели и трябва да ги пос­тигне.

- Какво почув­с­тва в 93-ата минута, когато Каранга отбеляза побед­ния гол?

- Да ти кажа чес­тно голът не можах да го видя, защото когато резул­татът стана 1:1, изс­лючих телевизора. Но после раз­б­рах, че сме победили и ми стана много хубаво. Много ми се иска моите предишни съот­бор­ници да продъл­жават да побеж­дават и се надявам да станат шам­пиони.

- В неделя е веч­ното дерби ЦСКА-Левски. Какво би казал на своите бивши съот­бор­ници и на феновете на „армей­ците“?

- На моите бивши съот­бор­ници ще им кажа да играят това, което знаят и това, което могат. Нека те да не се притес­няват от факта, че мачът е много важен и, че ако пад­нат ще ги колят или бесят. Нека да играят и да покажат най-доброто от себе си, защото знам, че те могат много. Аз съм сигурен, че ще победим. На феновете мога да кажа да са пос­тоянно зад отбора, да го под­к­репят мак­симално и мисля, че нещата ще се получат.

- Какво е мнението ти за пред­с­тавянето на Джефер­сон, който играе на твоята позиция ляв бек?

- Аз мога да кажа много неща, но няма да е чес­тно и правилно да комен­тирам неговата игра, защото все пак той не комен­тира моята. Не поз­навам Джефер­сон, нито той мен. Не смятам, че е корек­тно да го комен­тирам, но се надявам да помогне на отбора и да се адап­тира въз­можно най-бързо.

- Смяташ ли, че пър­вен­с­т­вото в оставащите 11 кръга ще бъде чес­тно?

- Когато гледам какво се случва и какви фрапан­тни грешки правят съдиите, мисля че пър­вен­с­т­вото не е чак тол­кова чес­тно. Да ти кажа отк­ровено, още преди аз да си тръгна, шам­пионатът беше малко по-така – нещата ставаха зад­кулисно.

- Моля те да си напълно отк­ровен – имаше ли въз­мож­ност ЦСКА да те задържи поне до края на шам­пионата, за да има по-високи шан­сове за тит­лата или офер­тата на Далас бе чак тол­кова неус­тоима?

- Все пак аз не съм човек, без който отборът да не може да пос­тигне нищо. Да, имаше въз­мож­ност да остана, но прецених, че е по-добре да изляза кол­кото се може по-рано от Бъл­гария, за да мога да получа повече опит, да срещна по-добри фут­болисти и да мога поиг­рая на по-високо ниво. Един ден бих се рад­вал отново да се върна в ЦСКА. Но ако ме питаш дали без мен им е трудно, отговорът ми е, че не им е трудно. Със сигур­ност ще намерят начин да ме замес­тят.

България

Икономика

Ако душата на Странджа плаче, разумът става жалък

Ако душата на Стран­джа плаче, разумът става жалък

Душата на Стран­джа е по-велика от всички дирек­тиви, анализи, преценки и дейс­т­вия на админис­т­рацията. Защо БАБХ я пренеб­регна? Защото работи …

Прочети още:

Loading...

Култура

Продадоха компанията на Уинстийн

Продадоха ком­панията на Уин­с­тийн

Ком­пания на скан­дал­ния продуцент Харви Уайн­с­тийн, който бе забър­кан в скан­дали за сек­суално насилие над 50 жени, беше продадена, след като о…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

БСП: Порожанов незабавно да си ходи

БСП: Порожанов незабавно да си ходи

И премиерът Бойко Борисов носи лична отговорност за случилото се с чумата по животните, категорична е Корнелия Нинова

„Искаме остав­ката на ми…

Прочети още:

Loading...