Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт21082018

Брой 164, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.717 BGN1 GBP = 2.18346 BGN1 CHF = 1.72502 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) И Милан “върза тенекия“ на „сините”

И Милан “върза тенекия“ на „сините”

И Милан “върза тенекия“ на „сините”

От „Герена” поискаха обяснение от организаторите на проваления двубой с италианския гранд

Дъл­гоочак­ваният мач по случай 75-годишнината от рож­дението на леген­дата Георги Аспаруов — Гунди няма да се със­тои на 11 август, като се отлага на този етап за есента. Италиан­с­кият гранд Милан също “върза тенекия“ на “сините“, както по-рано през месеца стори и аржен­тин­с­кият колос Бока Хуниорс. Воденият от Дженаро Гатузо отбор, който е на турне в САЩ до 5 август, е променил плановете си, като в деня, в който тряб­ваше да прис­тигне в София, ще гос­тува на Реал (Мад­рид). Милан е поканен да учас­тва на тур­нира “Трофео Бер­набеу“ по случай 60-годишнината от финала в Купата на европейс­ките шам­пиони между двата клуба през 1958 година, когато “кралете“ печелят с 3:2.

Отлагането на мача беше поред­ният удар за шефовете на “Герена“ и най-вече организаторите на събитието – Moko Solution, които продават от два месеца билети за срещата с Бока, а от 12 дни и за двубоя с Милан, като беше нап­равена и сериозна рек­лама за събитието. На този етап близо 20 000 билета вече са изкупени или резер­вирани от феновете на Лев­ски.

Ръковод­с­т­вото на „сините” не закъсня с реак­цията си и излезе с официална позиция относно проваления двубой с Милан и обяви, че ще потърси сметка на организаторите от Moko Solution.

В офиса на клуба се получи официално съоб­щение от прес отдела на Милан, от което става ясно, че италиан­с­кият отбор няма да може да учас­тва в пред­видения за 11 август мач срещу нашия тим. В същото съоб­щение от Милан изразяват готов­ност срещата да бъде играна на по-късна дата. Час по-късно на официал­ната си интер­нет страница Милан обяви, че на 11 август ще играе с Реал (Мад­рид) за трофея “Сан­тяго Бер­набеу“. В съот­вет­с­т­вие с договор­ните отношения с Moko Solution клубът се обърна към фир­мата организатор с нас­тояване за разяс­нение по съз­далата се ситуация. ПФК Лев­ски ще Ви инфор­мира своев­ременно, когато има повече яснота около събитието “75 години Георги Аспарухов“, се казва в официал­ната дек­ларация на Лев­ски.

България

Икономика

Култура

Историята на мулан оживява на голям екран

Историята на мулан оживява на голям екран

Дисни показа за пръв път как ще изг­лежда “живата“ Мулан в игрален филм, чиито снимки запоз­наха в понедел­ник. Студиото прави римейк на популя…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Фермери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Фер­мери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Да има единен национален телефон, от който инс­титуциите да се свър­з­ват с земедел­с­ките производители,предлагат топани. Причината е стар­тиране…

Прочети още:

Loading...