Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон16122019

Брой 240, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75034 BGN ↓ 1 GBP = 2.34209 BGN ↑ 1 CHF = 1.78094 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Добри Митов: Ще е много по-трудно срещу Осиек

Добри Митов: Ще е много по-трудно срещу Осиек

Tреньорът на ЦСКА Добромир Митов разкритикува футболистите си след безличното 0:0 в реванша срещу Титоград в Подгорица. Наставникът очаква, че ще бъде далеч по-трудно срещу следващия им съперник Осиек от Хърватия. “Казах им, че трябва да излезем напълно мобилизирани. Видяхте, че през първите 20 минути държахме инициативата. След това се получи спад в нашите редици. През втората част вдигнахме оборотите и не им дадохме шанс. Важното е, че продължаваме напред в турнира. Ние сме ЦСКА и трябва да създаваме ситуации и да бележим голове”, коментира Митов.

“В един отбор всички са титуляри и резерви. Правят се промени. На всеки ще даваме възможност за изява. Титоград е един много добре организиран състав. Ние се редуваме при даването на указания по време на мач. Аз, Милош и Люпко. Аз не виждам проблем с това. Ние сме екип, решенията ги взимаме всички заедно”, добави наставникът на „червените“.

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров призна, че отборът е играл слабо при нулевото равенство с Титоград. Опитният бранител отдаде това на подценяване на съперника. “Много слаб мач за нашия отбор. Това почувствах вътре на терена. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Хората дойдоха, пътуваха толкова време, а ние не можахме да ги зарадваме с победа. Затова ме е толкова яд. Идват, подкрепят ни безрезервно, ние само трябва да си оставим сърцата на терена“, коментира Бодуров.

„Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач. Постоянно чистим грешките. Все пак имаме и много нови футболисти, нужно е сработване. Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки. Без да подценявам Титоград, не мисля, че са от нашето ниво. Осиек е доста по-труден съперник. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Налага се много бързо да променим чипа в главата. Трябва да победим и в мача за първенство, защото вече направихме неочаквана за нас издънка“, заяви капитанът на „червените”.

„Травми не съм имал, тренирал съм по време на цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Така решиха, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играх. Всичко е точно“, завърши Бодуров.

Икономика

Никак не е розова икономическата 2019-а

Никак не е розова икономическата 2019-а

Все още сме наполовина европейци и оставаме на последно място в ЕС.

Изоставаме съществено от Румъния и от другите източноевропейски страни, з...

Прочети още:

Loading...

Култура

Вечните песни на България стигат до душата и сърцето на публиката

Вечните песни на България стигат до душата и сърцето на публиката

На концертите ни идват и много млади хора, което е показателно, че нашата музика се харесва от различни поколения

Кристина Димитрова, естраде...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие