Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт21012020

Брой 266, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.76074 BGN ↑ 1 GBP = 2.29814 BGN ↑ 1 CHF = 1.82175 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Махат Любомир Ганев от управата на волейбола

Махат Любомир Ганев от управата на волейбола

Махат Любомир Ганев от управата на волейбола

Има организация аз да бъда отстранен на извънредното Общо събрание, твърди бившият легендарен състезател

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и легендарен играч от миналото - Любо Ганев, съзря заговор, който да го извади от ръководството на централата. За това алармира самият бизнесмен, който някога водеше националния тим към успехи на игрището. На заседание на Управителния съвет бе взето решение да бъде свикано извънредно Общо събрание, на което да бъдат изключени и добавени нови хора в ръководството на федерацията. Сбирката ще се проведе в последния работен ден преди Коледните празници - 20 декември, в Казанлък. Според Любо Ганев извънредното заседание и избраната дата са странни. Бившият волейболист има обяснение и е сигурен, че има организация той да не попадне в обновения Управителен съвет.

“Със сигурност очаквам аз да отпадна. Напоследък такива бяха индикациите, но това е нормално. В крайна сметка Общото събрание има думата. Аз винаги съм помагал на българския волейбол. Всичко, което съм постигнал е благодарение на волейбола, и ще продължа да го правя, без значение дали съм член на УС, или не“, сподели Ганев за Нова тв.

За конфликт между бившият играч и президента на централата Данчо Лазаров се говори “на ухо“ из медии и волейболните среди от месеци. Най-яркото доказателство, че между двамата нещата не са наред дойде, когато Ганев се похвали, че дарява 700 топки чрез фирмите си на волейболни отбори и федерацията.

76-годишният инженер Данчо Лазаров е най-дългогодишният шеф на спортна федерация у нас. С апаратни фатки той се е бетонирал „уставно”, така че шансовете да бъде сменен, граничат с нула. Вече 17 години Инжинера се обгражда с известни имена във волейбола, но когато някой от тях само погледне към президентския стол, веднага е отстраняван. По подобен сценарий се очаква да премине и предстоящото извънредно Общо събрание, за което алармира и Любо Ганев.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Loading...