Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт21012020

Брой 266, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.76439 BGN ↑ 1 GBP = 2.29356 BGN ↓ 1 CHF = 1.82158 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бунт в Спартак (Плевен) заради неплатени заплати

Бунт в Спартак (Плевен) заради неплатени заплати

Бунт в Спартак (Плевен) заради неплатени заплати

Футболистите на Спартак (Плевен) най-вероятно няма да пътуват за предстоящия мач с Кариана (Ерден) в събота, съобщава Plevenutre.bg, позовавайки се на свои източници в отбора. Причината - проблемът с неплатени заплати продължава да виси със страшна сила и положението вече е нетърпимо. Играчи и треньори имат да взимат пари за три месеца, както и една премия. Те ще изчакат до днес , за да видят дали от ръководството все пак ще се срещнат с тях и дали в крайна сметка няма да бъде намерен начин да се разреши трудната ситуация.

Ако не се стигне до положително развитие, футболистите няма да пътуват за Ерден и ще бъде организирана пресконференция, на която ще обяснят подробности за случващото се. Както е известно, от доста време насам има проблем с парите в плевенския отбор. През месец септември Спартак не се яви на стадион „Огоста” за мача с Монтана от 8-ия кръг и загуби служебно с 0:3. Ако нещо подобно се случи за втори път, на практика бъдещето на клуба ще бъде поставено на карта. Една от санкциите, които предвижда наредбата, е отборът да бъде изваден от Втора лига.

След 14 изиграни срещи до момента Спартак е на последното място в класирането с една победа 3 равни и 10 загуба, като досега отборът е отбелязал само 3 гола.

Икономика

Култура

Свят

Ердоган: Турция се превърна в ключов фактор

Ердоган: Турция се превърна в ключов фактор

Надеждите, които покълнаха отново с прекратяването на огъня и срещата на високо равнище в Берлин, не бива да стават жертва на амбициите на т...

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Дошло е време за поземлен данък

Дошло е време за поземлен данък

Една част от него трябва да остава за населеното място, където е земята, а не всичкият да отива като приход в националния бюджет

Необходимо е...

Прочети още:

Loading...