Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб30052020

Брой 99, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.77544 BGN ↓ 1 GBP = 2.17973 BGN ↓ 1 CHF = 1.83079 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) „Червените” се разделят само с Николай Бодуров

„Червените” се разделят само с Николай Бодуров

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви пред медиите, че „червените” се разделят само с Николай Бодуров. Той допълни, че от ръководството ще се съобразят максимално с исканията на треньора Милош Крушчич за нови футболисти. “Ние като ръководство, футболистите, целият отбор, феновете в България и чужбина може да очакват хубави неща от ЦСКА. Пожелавам на нашите привържениците да ни подкрепят, да ни следват навсякъде. Сега разговаряхме с играчите. Ръководството вярва в техните възможности. Това беше силно подчертано. Важно е отборът да е сплотен. Да има добри колегиални отношения. Ако е възможно, да има и приятелски. Трябва отборът да е едно цяло. Трябва да се борят за добри резултати. Естествено, че четвъртото място не удовлетворява никого. Четвърто място не подхожда на този голям клуб“, каза Марков.

“Работи се по селекцията. Не се ангажирам с обявяването на нов играч. Знаете, единственото ни попълнение в момента е Ахмед Ахмедов. Практиката, не само на ЦСКА, е да се съобразява с исканията на треньора. След като Крушчич е казал, че иска само двама, ние ще се съобразим и ще намерим нужните футболисти. Добрите играчи са в договорни отношения, но това не е пречка. На този етап не предвиждаме да се разделяме с футболисти, освен с Николай Бодуров. Важно е да има група от 23-24 играчи, които да са винаги готови да влязат в игра. Рубен Пинто е в договорни отношения. След като клубът продължава да разчита на Крушчич, той е лицето, което трябва да каже за Пинто“, каза още Пламен Марков.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Според регистъра, който се води от Агенцията за безопасност на храните, около 680-700 обекта са регистрирани като хлебопроизводители. Според...

Прочети още:

Loading...