Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб04042020

Брой 64, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.79335 BGN ↑ 1 GBP = 2.22917 BGN ↑ 1 CHF = 1.85369 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Попето гостувал на националния селекционер в Пловдив

Попето гостувал на националния селекционер в Пловдив

Ивелин Попов разказа кои са хората, опитали да го върнат в националния отбор, но без успех. Играчът на руския Ростов е категоричен, че повече няма да играе за държавния тим. Попов и съпругата му Елена Паришева дори гостували в Пловдив на националния селекционер Георги Дерменджиев и жена му, но и това не е довело до промяна на решението му. “Благодаря на Георги Дерменджиев. Той беше един от хората, в които наистина видях желание да ме върне в отбора. Срещахме се с него, постоянно бяхме в контакт, след всеки мач за първенството се чувахме и обсъждахме и други двубои. Бяхме в Пловдив с моята съпруга, с г-н Дерменджиев и неговата съпруга, поговорихме си. Аз извадих моите доводи пред него. Президентът на БФС Михаил Касабов беше другият, който имаше желание наистина да се завърна в националния отбор. Всички други, които даваха интервюта - не съм имал разговор с тях“, обясни Попов пред bTV.

“Преди Нова година Гриша Ганчев ми звънна и също така ми каза, че е хубаво да се върна, за което му благодаря. Аз съм си взел решението, казах им го, даже мисля, че е излишно повече да се коментира. Нека се концентрират върху тези, които са здрави и във форма и да продължават без мен“, добави играчът на Ростов.

Попов говори и за положението в Русия, където вече има над 400 случаи с коронавирус. “Като цяло мерките не са така затегнати, както в България и в редица други държави по света. Лично за нас, за Ростов мога да говоря. Тук няма ограничения и карантини. Във футболния клуб всеки ден тренираме, децата си ходят и на детски градини, на училище. Засега не са така затегнати нещата, както в други страни. Не можем да кажем, че не се притесняваме, но самата нация тук възприема по-спокойно нещата. Виждате дори от новините, че пращат в Италия медици, учени, военни, оказват помощ“, разказа Попов.

България

Икономика

Бизнесът иска германиския модел за запазване на заетостта

Бизнесът иска германиския модел за запазване на заетостта

В България 60% от нетната заплата на работниците в засегнатите от кризата компании трябва да се поеме от държавата (например от Агенцията по...

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Австрия, Чехия, Словения и Словакия обявиха маските за задължителни

Австрия и няколко съседни страни вече налагат носенето на маски в магазините или на обществените места и се смятат, образно казано, за пионе...

Прочети още:

Loading...

Земеделие