Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет03042020

Брой 64, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.79335 BGN ↑ 1 GBP = 2.22917 BGN ↑ 1 CHF = 1.85369 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Свят (2) Хиляди полицаи ще пазят Мюнхенската конференция за сигурността този уикенд

Хиляди полицаи ще пазят Мюнхенската конференция за сигурността този уикенд

Близо 3900 полицаи се очаква да бдят за реда този уикенд по време на предстоящата Мюнхенска конференция за сигурността, която ще събере водещи политици от целия свят в южния германски град, предаде ДПА.

Мюнхенската полиция съобщи вчера, че очаква подкрепления от осем германски провинции, които да помогнат, да се гарантира сигурността на участниците в конференцията. Близо 40 държавни глави и правителствени ръководители, както и около 100 министри ще вземат участие в Мюнхенската конференция за сигурността, която се открива в петък и ще продължи до неделя. Сред високопоставените гости са американският държавен секретар Майк Помпейо, френският президент Еманюел Макрон и иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф.

Според полицията са планирани девет демонстрации срещу събитието. Те включват екологичен протест, който ще бъде организиран в петък от младежкото движение “Петъци за бъдещето“, и протест срещу НАТО, планиран за събота, който се очаква да събере 4000 души.

България

Икономика

Бизнесът иска германиския модел за запазване на заетостта

Бизнесът иска германиския модел за запазване на заетостта

В България 60% от нетната заплата на работниците в засегнатите от кризата компании трябва да се поеме от държавата (например от Агенцията по...

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Земеделие