Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 25, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Начална Определиха реферите за дербитата в Разград

Определиха реферите за дербитата в Разград

Съдийс­ката комисия към БФС обяви наз­наченията за пред­с­тоящите мачове от род­ния фут­бол до края на сед­мицата. Отложеният двубой от Първа лига между Лудогорец и Лев­ски е поверен на Станис­лав Тодоров. Срещата на “Хювефарма Арена“ е в чет­вър­тък от 15 часа. В неделя от 13,30 часа шам­пионите и “сините“ ще спорят отново в Раз­г­рад в 1/8-финал за Купата на Бъл­гария. Този мач ще бъде ръководен от Георги Давидов. На Национал­ния стадион „Васил Лев­ски“ е 1/8-финалът за Купата на Бъл­гария между Сеп­тем­ври и ЦСКА. Срещата е в чет­вър­тък от 12 часа и е поверена на Никола Попов.

До края на сед­мицата ще се изиг­раят още няколко1/8-финални двубои за Купата на Бъл­гария. В петък от 12, 30 ч. Берое пос­реща ЦСКА 1948, а главен съдия е Драгомир Драганов. Два мача са в събота. От 12 часа Славия е домакин на Ботев (Плов­див). Този двубой ще бъде ръководен от Георги Гин­чев. От 15 часа играят Черно море — Локомотив (Плов­див) под ръковод­с­т­вото на Станимир Трен­чев.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Доживяхме дрон да прогнозира зърнената реколта в Добруджа

Доживяхме дрон да прогнозира зърнената реколта в Добруджа

Представите за омазани в масло комбайнери и трактористи са в миналото, днес машините са компютъризирани и всичко се следи чрез GPS-координат...

Прочети още:

Loading...