Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 231, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Световният шампион Карлос Насар е бил арестуван през лятото

Световният шампион Карлос Насар е бил арестуван през лятото

Светов­ният шам­пион Кар­лос Насар наис­тина е бил арес­туван през лятото. Това призна треньорът на национал­ния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов. В началото на август в медиите се появи инфор­мация, че Насар шофирал под въз­дейс­т­вието на алкохол и нар­котици и оказал съп­ротива при задър­жането му от полицията. По-късно щан­гис­тът отрече пред bTV, но сега треньорът на националите Иван Иванов пот­върди, че Насар е бил задър­жан за 24 часа.

“Да, бил е в ареста и има дело на 18 октом­ври, докол­кото раз­б­рах.“, заяви Иванов. Запитан дали се страхува, че може да се отрази на пос­лед­ваща допинг проба, треньорът отговори: “Ако е било само тогава, с днешна дата едва ли ще покаже положителен резул­тат, но имаме едно наум винаги.“

От тогава светов­ният шам­пион не е бил в национал­ния отбор и тренира индивидуално, но ще се завърне след­ващата сед­мица. От понедел­ник на лагера в Асенов­г­рад ще бъдат отс­т­раненият дис­цип­линарно Христо Хрис­тов, както и Божидар Анд­реев, който се беше отказал временно от спорта. Щан­гис­тите се под­гот­вят за светов­ното пър­вен­с­тво за мъже през декем­ври в Колум­бия.

България

Икономика

Култура

Свят

“Шпигел“: Ледена епоха в Бундестага - депутати с пуловери, шалове и палта

Още от края на лятото в ЕС с голяма доза сериоз­ност се заговори за това, че по време на пред­с­тоящата тежка зима.

И ако на някого му се е стор…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...