Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт11082020

Брой 151, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6627 BGN1 GBP = 2.16941 BGN1 CHF = 1.81263 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Валери Божинов още бил футболист на Левски

Валери Божинов още бил футболист на Левски

Валери Божинов още бил футболист на Левски

Тежка контузия ме извади от титулярния състав, твърди футболистът

Валери Божинов даде интервю за GONG.BG, в което раз­кри, че все още е фут­болист на Лев­ски, тъй като не се е раз­б­рал с изпъл­нител­ния дирек­тор на „сините” Павел Колев за раз­т­рог­ване на кон­т­ракта. Божинов пожела успех на любимия си клуб и заяви, че един­с­т­веното нещо, за което съжалява за прес­тоя си на “Герена“, е кон­тузията, която е получил. Според фут­болиста именно трав­мата го е извадила от Лев­ски. 33-годишният бивш национал сподели още, че го е болял кракът, но той си е мъл­чал и е стис­кал зъби.

“Все още съм фут­болист на Лев­ски и затова още нямам пред­с­тава къде ще продължа кариерата си. Имам договор с клуба, който не съм раз­т­рог­нал. Чакам да се видя с Павел Колев, за да се раз­берем. Не съм го комен­тирал до този момент, но имах тежка кон­тузия, която ме извади от Лев­ски. Всички знаехте за нея, но аз си мъл­чах колко неп­риятна е трав­мата ми. Въп­реки това стис­ках зъби, за да може кол­кото се може по-бързо да се върна на терена“, заяви Божинов.

“Няма място за сръдни. Петър Хуб­чев така е преценил, така е нап­равил. Все пак той е треньор и носи отговор­ността. Дойде при мен и беше иск­рен, като ми каза, че няма да раз­чита на мен. Казах, че приемам решението му. Поз­навам Павел Колев и Петър Хуб­чев и вяр­вам, че ще успеят. Хуб­чев е гер­ман­ски въз­питаник. Трябва да му се даде време, за да може да наложи кон­цеп­цията си“, добави бив­шият фут­болист на Ювен­тус.

“Един­с­т­вено съжалявам, че се кон­тузих и не успях да играя в повече мачове. Дой­дох в Лев­ски с една цел — да изг­радим колек­тив и пос­тепенно да вър­нем отбора там, където му е мяс­тото. Лев­ски трябва да е шам­пион”, категоричен е Божинов.

“Най-важното сега е да се под­готвя добре. На този етап никой не ме е тър­сил. Знаете, че баща ми е треньор на Ботев (Враца), играх в този отбор, но първо трябва да раз­т­рогна договора с Лев­ски. Ще ви дам пример с играчи като Мар­тин Кам­буров и Георги Илиев, които и на 38 години играят успешно в Първа лига. Не се сърдя на Хуб­чев. Той преценява кои играчи ще му бъдат нужни. Един ден, ако аз стана треньор, ще се сблъс­кам със същите неща. Лев­ски и голям клуб и им пожелавам успех“, завърши Божинов.

България

Икономика

Култура

Започнаха дни на руската култура в Бургас

Започ­наха дни на рус­ката кул­тура в Бур­гас

С изложба се отк­риха Дните на рус­ката кул­тура от 10 август в Бур­гас. Излож­бата ще обедини три теми — “Блокадата на Ленин­г­рад“, “Жен­с­кото лиц…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

130 кооперативни следи в българската история

130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история

Уважаеми читатели, днес в руб­риката „130 кооперативни следи в бъл­гар­с­ката история“ ще Ви запоз­наем с измененията в кооператив­ния закон от 19

Прочети още:

Loading...