Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет13082020

Брой 153, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66157 BGN1 GBP = 2.16174 BGN1 CHF = 1.81853 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Ще видим кой е първи – Пулев или Усик, обяви промоутърът Еди Хърн

Ще видим кой е първи – Пулев или Усик, обяви промоутърът Еди Хърн

Промоутърът Еди Хърн комен­тира бъдещите съпер­ници на своя клиент Антъни Джошуа, след като британецът си върна светов­ните титли във вер­сии IBF, WBA и WBO. 30-годишният Джошуа е задъл­жен да се бие с Куб­рат Пулев, който е официален претен­дент за тит­лата на IBF (Меж­дународна бок­сова федерация). В същата ситуация е и Алек­сан­дър Усик, който е задъл­жителен претен­дент на WBO (Светов­ната бок­сова организация).

IBF твърди, че първи е редът на ней­ния претен­дент Пулев. От друга страна WBO нас­тоява, че Джошуа трябва да се изп­рави срещу Усик в най-скоро време. „Пър­вият задъл­жителен беше Куб­рат Пулев, той се оттегли и Антъни се би с Кар­лос Такам. Задъл­жителен претен­дент на WBO бе Алек­сан­дър Повет­кин, никой не искаше да се бие с него, а Антъни го победи“, припомни Хърн.

“В момента Куб­рат Пулев е претен­дент на IBF, Олек­сан­дър Усик е претен­дент на WBO. Ще говорим с двете организациите кой ще е първи и после по Коледа с Антъни Джошуа започ­ваме ще работим по след­ващия му мач“, допълни промоутърът на Ей Джей.

Самият Джошуа заяви след победата си, че е готов да проведе трети мач с Анди Руис. Освен това се говори, че британецът е силно заин­т­ригуван от битка с Дион­тей Уайл­дър, който държи шам­пион­с­кия пояс във вер­сия WBC (Световен бок­сов съвет). Бив­шият световен шам­пион Тай­сън Фюри също е на опаш­ката за битка с Антъни Джошуа.

Икономика

Експерти: Слънчев бряг никога не е бил толкова празен

Екс­перти: Слън­чев бряг никога не е бил тол­кова празен

Повечето хотели в Слън­чев бряг ще зат­ворят до 10 сеп­тем­ври заради лип­сата на чар­търи и туристи, които пред­почитат сеп­тем­ври и октом­ври за по…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Loading...