Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет13082020

Брой 153, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66157 BGN1 GBP = 2.16174 BGN1 CHF = 1.81853 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Радо Янков отстрани световния шампион

Радо Янков отстрани световния шампион

Радо Янков отстрани световния шампион

Радос­лав Янков записа отличен резул­тат във второто със­тезание за сезона в сноуборда. Бъл­гаринът завърши чет­върти в паралел­ния гиган­ски слалом в Бан­ное (Русия), като по пътя към полуфиналите победи нас­тоящия световен шам­пион в двете дис­цип­лини Дмитри Логинов (Русия) и авс­т­риецът Алек­сан­дер Пайер.

Янков даде 14-о време в пресяв­ките и дос­тигна до елиминациите. В тях негов съпер­ник бе светов­ният шам­пион и в двете дис­цип­лини Дмитри Логинов, който бе победен. На чет­вър­т­финала съпер­ник на Янков бе авс­т­риецът Алек­сан­дер Пайер, който също имаше предим­с­т­вото да избира трасе. В началото Пайер взе пред­нина, но с феноменално смело каране в дол­ната половина на трасето Янков навакса и нак­рая победи авс­т­риеца с 13 стотни.

На полуфиналите Янков се изп­рави срещу Мирко Феличети. Двамата вър­вяха наравно през цялото време, но в крайна сметка италианецът победи с 19 стотни. В бит­ката за трето място Янков нап­рави две грешки и бе изп­реварен от опит­ния авс­т­риец Бенямин Карл.

Икономика

Експерти: Слънчев бряг никога не е бил толкова празен

Екс­перти: Слън­чев бряг никога не е бил тол­кова празен

Повечето хотели в Слън­чев бряг ще зат­ворят до 10 сеп­тем­ври заради лип­сата на чар­търи и туристи, които пред­почитат сеп­тем­ври и октом­ври за по…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Loading...