Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет25092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Започват преговори за двубой Джошуа - Пулев

Започват преговори за двубой Джошуа - Пулев

Започ­ват преговори за двубой между Антъни Джошуа и официал­ния претен­дент Куб­рат Пулев, стана ясно по време на прес­кон­ферен­цията за бок­совата гала-вечер в спор­т­ната зала “Колод­рума“ в Плов­див на 14 декем­ври, в която Тер­вел Пулев и Дешон Уеб­с­тър ще играят за меж­дународ­ната титла в полутежка категория, вер­сия Световна бок­сова асоциация (WBA).

“Днес трябва да получим официално писмо за мача за светов­ната титла на IBF между светов­ния шам­пион Антъни Джошуа и претен­дента Куб­рат Пулев“, заяви адвокатът на бъл­гар­с­кия бок­сьор Джон Уърт. Той добави, че ще имат 30 дни, за да се договори срещата като под­черта, че ще бъде страхотно, ако успеят да нап­равят мача. Джон Уърт поясни, че ако това не се случи, ще се премине към търг.

В бокса има правила и те трябва да се спаз­ват”, добави Куб­рат Пулев и припомни, че той е официал­ният претен­дент на IBF и след­ващият му мач трябва да бъде за тази титла. „Готов съм да се изп­равя срещу всеки, който е на пътя ми и няма значение дали това ще бъде Джошуа или някой друг”, каза още Коб­рата.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...