Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед20092020

Брой 180, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6579 BGN1 GBP = 2.13682 BGN1 CHF = 1.82073 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Новак в елита постигна успех на “Армията“

Новак в елита постигна успех на “Армията“

ЦСКА падна с 2:3 от новака в елита Мон­тана в пос­лед­ната си лятна кон­т­рола. Преди началото на двубоя се със­тоя официал­ното пред­с­тавяне на отбора на “чер­вените“ за новия сезон, който беше под­силен с петима нови — Димитър Евтимов, Юнус Сан­каре, Амос Юга, Юрген Матей и Жул Кейта.

Мачът се игра пред празни трибуни. Изб­раниците на Стамен Бел­чев започ­наха по-активно, като в 9-ата минута Али Соу удари греда. При втората си въз­мож­ност гол­майс­торът на “чер­вените“ се раз­писа. В 13-ата минута Соу отбеляза след асис­тен­ция на Енрике Рафаел — 1:0. В 35-ата минута новакът в елита, воден от треньора Никола Спасов, стигна до израв­няване, като точен бе Борис­лав Бал­джийски. В края на полув­ремето ЦСКА отново поведе. Капитанът Вален­тин Антов вкара за 2:1.

В 74-ата минута гос­тите от Мон­тана израв­ниха чрез Росен Кръс­тев , а секунди преди края резер­вата на Мон­тана Валери Хрис­тов също наказа Евтимов и „чер­вените“ загубиха с 2:3.

ЦСКА започва новото пър­вен­с­тво с мач срещу ЦСКА 1948 на “Васил Лев­ски“ (на 7 август от 20 часа). Мон­тана пък приема Арда ден по-късно.

България

Икономика

Световната банка: Намалява качеството на образованието в България

Светов­ната банка: Намалява качес­т­вото на образованието в Бъл­гария

Албания, Азер­байджан и Русия са сред пър­вите 10 дър­жави, пос­тиг­нали глобален нап­редък в областта на здравеопаз­ването и образованието В Бълга…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Голямата ерусалимска синагога остава затворена за еврейската Нова година

Голямата ерусалим­ска синагога остава зат­ворена за еврейс­ката Нова година

Голямата синагога в Ерусалим ще остане зат­ворена за вяр­ващите на еврейс­ката Нова година за пръв път в историята си, поради наложените във вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...