Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон18012021

Брой 11, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Отцепиха хотела на волейболистите ни в Израел

Отцепиха хотела на волейболистите ни в Израел

Хотел с четири звезди на 17 етажа в израел­с­кия град Раанана е отцепен за волей­бол­ните ни национали. „Лъвовете“ започ­наха учас­тието си в еврок­валификациите в Група “В“, като в пър­вия си мач се изп­равят срещу Авс­т­рия. Двубоите на тима, воден от италианеца Сил­вано Пранди и Николай Желяз­ков, са в отс­тоящия на 28 км северно по средизем­номор­с­кото крайб­режие град Хадера. Отборът ни е нас­танен в хотел „Прима Милениум“, който пред­лага общо 140 апар­тамента.

Видях някои от израел­с­ките волей­болисти, но по прин­цип няма други гости в хотела“, сподели асис­тен­тът на селек­ционера Пранди — Ники Желяз­ков, който води шам­пиона Неф­тохимик. Причината волей­бол­ните ни национали да се ширят в огром­ния хотел и да се нас­лаж­дават почти сами на лукса му е ситуацията с коронавируса в глобален план. Лип­сата на други гости е съоб­разена с мер­ките срещу пан­демията. На нашите са били нап­равени тес­тове за COVID-19 със стъп­ването на летището в Тел Авив. По време на самите еврок­валификации, които са в два тур­нира до неделя включително, мом­четата на Пранди и Желяз­ков ще бъдат тес­т­вани на всеки втори ден.

Леген­дата Христо Стоич­ков също се въл­нува от двубоите на волей­бол­ните ни национали. Кавалерът на “Злат­ната топка“ изпол­зва социал­ните мрежи, за да пожелае успех на Бъл­гария. Стоич­ков пуб­ликува обща снимка с Любо Ганев, който е президент на род­ната волей­болна федерация . “Бъл­гария отново е на европейс­ката сцена! Успех на моя голям брат Любо Ганев“, гласи пос­тът на Стоич­ков.

България

Икономика

Loading...

Култура

„Искам вашия мъж“ се играе в Сатирата

Режисьорът Влад­лен Алек­сан­д­ров казва: Хората искат да бъдат щас­т­ливи в едно нещас­т­ливо време. Кирил Ефремов, Рада Кай­рякова и Сил­вия Лул…

Прочети още:

Loading...

Свят

Тръмп беше подложен за исторически втори път на импийчмънт в историята

Тръмп беше подложен за исторически втори път на импийчмънт в историята

Може да му забранят да кандидатства отново за публична длъжност

Камарата на пред­с­тавителите на САЩ гласува президен­тът Доналд Тръмп за втори …

Прочети още:

Loading...

Земеделие