Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 103, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА официално с второ зимно попълнение

ЦСКА официално с второ зимно попълнение

ЦСКА официално с второ зимно попълнение

„Червените“ се подсилиха с колумбиеца Браян Морено

ЦСКА под­сили редиците си с още един латиноамерикан­ски фут­болист. След бразилеца Маурисио Гар­сес, вчера официален договор с „армей­ците“ сключи и колум­биецът Браян Морено Алварес, пише сай­тът на клуба. Той е на 22 години и идва от пър­водивизион­ния Атлетико Уила в родината си, където в пос­лед­ните 12 месеца е изиг­рал общо 41 мача и отбеляза 9 гола.

Морено, както е поз­нат във фут­бол­ните среди, ще внесе допъл­нителна кон­курен­ция и ост­рота в офан­зив­ния вал на „чер­вените“. Той може да играе в предни позиции като нападател, но също така и по флан­говете като крило. След като бяха уредени пос­лед­ните фор­мал­нос­тите около преминаването му, фут­болис­тът вед­нага замина за Тур­ция, а от днес ще започне тренировки с новите си съот­бор­ници.

Морено е тряб­вало да започне тренировки доста по-рано с ЦСКА, но е дал положителен тест за COVID, което го е пос­тавило под каран­тина.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов вече е напълно озд­равял след вирус­ното заболяване, което го измъч­ваше в продъл­жение на близо една сед­мица. Екзекутора на Ливър­пул ще проведе първа тренировка на “чер­вените“ след края на лечението си, съоб­щава БЛИЦ.

“Армей­ците“ се премес­тиха от Алания в Белек. Преди това фут­болис­тите получиха два дни почивка. Пър­вата кон­т­рола на “чер­вените“ на тур­ска земя беше срещу пол­с­кия Стал и завърши 1:1. След­ващата е днес срещу авс­т­рийс­кия Хар­т­берг.

България

Икономика

ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки

ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки

Европейс­ката комисия върна Стратегичес­кия план на Бъл­гария с 200 забележки. Това обяви пред БНР заместник-министърът на земеделието Иван Хри…

Прочети още:

Loading...

Култура

Русенската опера представя “Севилският бръснар“

Русен­с­ката опера ще пред­с­тави “Севил­с­кият бръс­нар“ — от Росини, на 27 май в зала “Фил­хар­мония“. Режисьор е извес­т­ният оперен бас Орлин Анаст…

Прочети още:

Loading...

Свят

Руската централна банка опитва да спре ръста на рублата

Рус­ката цен­т­рална банка намали основ­ния лих­вен процент след извън­редно заседание, тъй като влас­тите се опит­ват да овладеят курса на руб­лата,…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...